Home /

Chatten en Chatbegeleiding

Chatspreekuren

Kom op het chatspreekuur!

Maandag:     13:00-15:00 & 19:00-21:00

Dinsdag:       13:00-15:00 & 19:00-21:00

Woensdag:   13:00-15:00

Donderdag:  13:00-15:00 & 19:00-21:00

Uitgezonderd feestdagen, dan is er geen chatspreekuur. De eerstvolgende werkdag kun je weer terecht.

 

Chatbegeleiding

Tijdens een chat heb je direct online contact met een hulpverlener en kun je jouw probleem voorleggen. De hulpverlener zal samen met jou de vraag onderzoeken en het gespreksdoel vaststellen. Daarna zal hij/zij jou helpen mee te denken over oplossingen of oplossingsrichtingen. Een deel van de chatbegeleiding (zoals het vaststellen van de doelen waaraan je wilt werken) kan ook per e-mailberichten via het Online Dossier gaan.

Een chatconsult duurt gemiddeld een half uur, maar niet langer. Wanneer blijkt dat dit onvoldoende is, kan de hulpverlener je uitnodigen voor een vervolgcontact. Dit spreken jullie samen af.

Voorbeelden van vragen/problemen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Ik heb relatieproblemen
  • Ik heb vragen over of problemen met de opvoeding van mijn kinderen
  • Ik ben eenzaam
  • Ik ben onzeker
  • Ik heb last van faalangst
  • Ik ben te verlegen
  • Ik ben overspannen en gestresst
  • Ik heb vaak ruzie
  • Ik wil mijn probleem verwerken
  • Ik wil assertiever worden

Delen: