Home /

Disclaimer en veiligheid

Vrijwaring

De op deze website aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Mogelijke schade ontstaan bij of door gebruik van deze website kan op geen enkele wijze voor rekening van Xtra komen.

Veiligheid

E-mailverkeer is niet beveiligd. E-mail versturen is vergelijkbaar met het versturen van een brief in een open envelop; iedereen langs wie de e-mail passeert zou de e-mail kunnen openen en kunnen lezen. De kans hierop is echter niet groot en je kunt deze grotendeels zelf waarborgen. Om je eigen anonimiteit te vergroten kun je ervoor kiezen anoniem een e-mailadres aan te maken. Dit kun je doen bij bijvoorbeeld Hotmail, Live, Yahoo of Gmail. De e-mail die op dit door jou aangemaakte adres binnenkomt kun je op elke computer ter wereld bekijken door op je mailbox in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Xtra heeft de volgende technische maatregelen genomen ter beveiliging van “Mijn Online Dossier”

  1. “Mijn Online Dossier” maakt gebruik van een https-verbinding voor een veilige uitwisseling van gegevens.
  2. Het beheerdersgedeelte van “Mijn Online Dossier” is alleen via het beveiligde netwerk van Xtra beschikbaar.
  3. De servers waar de gegevens van “Mijn Online Dossier” opgeslagen worden zijn zowel digitaal als fysiek beveiligd.
  4. “Mijn Online Dossier” van Hulp Online Den Haag is beveiligd met een wachtwoord dat alleen aan jou verstrekt wordt. Alleen met dit wachtwoord in combinatie met de gebruikersnaam die je van ons krijgt kun je inloggen op jouw persoonlijke pagina. Wij adviseren je om zorgvuldig om te gaan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze vormen de toegang tot jouw persoonlijke pagina. Laat het bericht met je inloggegevens sturen niet zomaar in je mailbox staan. Wij adviseren je om je gebruikersnaam en wachtwoord ergens te noteren en het e-mailbericht met deze gegevens goed op te bergen of te vernietigen. Denk eraan dat een bericht eenmaal verplaatst naar de prullenbak van je e-mailaccount nog steeds leesbaar is. Verwijder daarom het bericht ook uit de prullenbak zelf.





Delen: