Gezondheid

Gezondheid

Je gezondheid is niet enkel je lichamelijke gezondheid, maar ook je geestelijke gezondheid. Behalve lichamelijke klachten heb je misschien last van spanningen, gepieker, zorgen, angsten en zit je gewoon niet lekker in je vel. Het lukt je niet altijd om alle uitdagingen met optimisme aan te gaan. Wellicht heb je een gebrek aan zelfvertrouwen en zakt de moed je in de schoenen. Hulp Online Den Haag ondersteunt je online als je ‘het niet meer ziet zitten’.

“Je wilt toch ook blij zijn met jezelf?”

Soms weet je precies waarom je niet goed in je vel zit. Andere keren overvalt het gevoel je en kun je moeilijk je vinger leggen op de oorzaak. Door met mensen in je omgeving te praten, kom je daar misschien achter. Bewust worden van de oorzaken kan wonderen doen, maar is niet altijd afdoende. Vaak ontdek je dat je zelf aan de slag zal moeten om het gevoel te veranderen. Dat klinkt gemakkelijk, maar waar begin je en hoe pak je het aan? Wij bieden diverse online trainingen aan, zoals een faalangsttraining, weerbaarheidstraining en de training ‘lekker in je vel’. Via Hulp Online Den Haag kun je je aanmelden voor een van deze online trainingen. Heb je gerichte vragen over je (geestelijke) gezondheid en een sterke behoefte aan individuele begeleiding? Stel dan hier je vraag of chat met een van onze medewerkers tijdens het Chatspreekuur.

Gezondheid is een breed gebied. Wij hebben daarom ‘Gezondheid’ onderverdeeld in de volgende onderwerpen. Zie onder welk onderwerp op jouw situatie betrekking heeft.

Door een Online Dossier te maken heb je toegang tot onze online omgeving. Daar vind je onze Online Bibliotheek met tal van relevante bronnen en verwijzingen op het gebied van jouw welzijn en gezondheid. Ook kun je daar aan slag met onze online trainingen.

Wil je liever offline contact via een van de servicepunten of wijkcentra in de regio Den Haag? Zie www.xtralocaties.nl voor een overzicht van alle portalen.

Tip! Doe de test ‘Check je welzijn’ op https://www.jouwhulponline.nl/tests/check-je-welzijn-2/
Delen: