Hulp zoeken bij verslaving

Een verslaving is moeilijk vanaf te komen. Omgaan met je verslaving is een zware taak. Hulp zoeken bij verslaving is een moedige eerste stap. Wanneer een verslaving voortduurt, heeft dat vaak veel nadelige effecten op je leven. Je merkt het in je sociale situatie. Mogelijk verlies je hierdoor vrienden of familie en raak je vervreemd van je sociale omgeving. Sommige verslavingen zijn duur om in stand te houden. Hierdoor kan het ook zijn dat je schulden maakt en daardoor financiële zorgen krijgt.

Door je verslaving heb je minder aandacht voor je gezondheid. Wanneer je werkt of studeert is het niet eenvoudig om ondanks je verslaving te blijven presteren.

Er bestaan natuurlijk allerlei verslavingen:

  • Drugsverslaving
  • Alcoholverslaving
  • Rookverslaving
  • Gameverslaving
  • Gokverslaving
  • Seksverslaving
  • Elke andere verslaving die jouw leven belemmert.

Is het tijd om hulp te zoeken bij verslaving? Bij Hulp Online Den Haag kun je chatten of mailen met een van onze ervaren maatschappelijke werkers. Onze professionals zijn bekend met verslavingsproblematiek en kunnen feedback geven op jouw verhaal.  We behandelen verslavingsproblematiek niet online, maar zullen met je op zoek gaan naar welke hulpverleningsmogelijkheden er voor je zijn.

Contact met Hulp Online Den Haag kan leiden tot doorverwijzing of suggesties die je omstandigheden kunnen veranderen. Je kunt ook met ons contact opnemen wanneer het niet jezelf betreft. Hulp zoeken bij verslaving voor dierbaren, bijvoorbeeld een zoon, een dochter of een van je ouders kan ook.

Onze gerelateerde pagina’s over ‘Gezondheid’ zijn: ‘Niet lekker in je vel’, ‘Je zelfvertrouwen vergroten’, ‘Stress en burn-out’, ‘Angsten’ en ‘Hoe blijf je fit’.


Delen: