Zelfvertrouwen vergroten

Merk je dat je een gebrek hebt aan zelfvertrouwen? Durf je het niet aan om dingen te ondernemen of contacten te leggen? Wil je beter voor jezelf opkomen en je zelfvertrouwen vergroten? Een gebrek aan zelfvertrouwen kan je belemmeren op je werk, tijdens je studie of in je situatie thuis. Hierdoor kom je niet verder in de doelen die je wilt bereiken of de relaties die je wilt opbouwen. Voel jij je onmachtig om je zelfvertrouwen te vergroten? Bij Hulp Online Den Haag kun je met onze medewerkers online contact hebben om er over te praten.

Het kan zijn dat je zelfvertrouwen een knauw heeft gekregen na een nare gebeurtenis. Wellicht heb je een relatiebreuk achter de rug. Of je merkt dat veel contacten en relaties van korte duur zijn, waardoor je aan jezelf gaat twijfelen. Ook gebeurtenissen op maatschappelijk gebied kunnen effect hebben op je zelfvertrouwen. Wanneer je ontslagen wordt, vaak wordt afgewezen bij sollicitaties of zakt voor je opleiding dan is het niet eenvoudig om weer vrolijk verder te gaan. Een gebrek aan zelfvertrouwen kan vervolgens op veel gebieden zijn weerslag hebben. Misschien is het tijd om je onzekerheden, angsten en twijfels grondig aan te pakken en je zelfvertrouwen te vergroten?

Zoek je begeleiding bij het vergroten van je zelfvertrouwen? Onze maatschappelijk werkers kunnen naar je verhaal luisteren en suggesties geven die je situatie kunnen veranderen. Ook zijn er trainingen en therapieën die je zelfvertrouwen vergroten. In onze online omgeving verwijzen wij naar diverse trainingen die een ondersteuning voor je kunnen zijn. Zo hebben wij online trainingen op het gebied van assertiviteit en weerbaarheid. Wanneer je een online account aanmaakt, dan heb je toegang tot onze Online Bibliotheek en relevante bronnen over zelfvertrouwen vergroten.

Gerelateerde pagina’s op het gebied van (psychische) gezondheid, zijn: ’Niet lekker in je vel’, ‘Stress en burn-out’, ‘Angsten’, ‘Hoe blijf je fit’ en ‘Hulp bij verslaving’.


Delen: