Relatie en vriendschap

Relatie en vriendschap

Aan het begin van je relatie is alles vaak koek en ei. Je bent verliefd en dus zijn relatieproblemen nog niet aan de orde. Helaas zien we dat in veel relaties na een tijdje kleine en grote ergernissen ontstaan. Bij sommige relaties overheersen deze ergernissen niet, maar bij andere relaties leiden zij tot ernstige relatieproblemen. Communiceren gaat niet meer of moeizaam en het wederzijdse begrip is verdwenen. Na een tijdje groei je zelfs verder uit elkaar. Misschien heb je behoefte om hierover te praten, maar merk je dat naaste vrienden of familie niet het ideale klankboord zijn. Bij Hulp Online Den Haag kun je jouw verhaal kwijt aan een betrouwbare en begripvolle buitenstaander via de mail of een chatsessie.

Herken je de onderstaande signalen?

relatie-en-vriendschap

Wanneer je meerdere signalen herkent, is het wellicht tijd om aan de slag te gaan met je relatie. Ook relatieproblemen op het gebied van vriendschap kun je met ons overleggen. Bijvoorbeeld ruzie met vrienden of familie. Of vind je het juist lastig om vriendschap te sluiten en nieuwe contacten te leggen? Hoe maak je vrienden en hoe onderhoud je vriendschap?

Zie hier ook meer informatie over ‘Ruzie in een relatie’, ‘Omgaan met agressie in een relatie’, ‘Omgaan met psychische stoornis in een relatie’, ‘Verbeter je relatie’ en ‘Scheiding’. Wil je praten over ‘Verliefdheid’? Ben je verliefd en wordt je liefde niet beantwoord of vind je het lastig om daar mee om te gaan? Ook kun je bij Hulp Online Den Haag je verhaal kwijt als je ongewenst zwanger bent, zie ook ‘Ongewenst zwanger, wat nu?’

Log in en neem een kijkje in onze Online Bibliotheek en doe de training ‘Verbeter jullie relatie’. Leer beter met elkaar te communiceren, naar elkaar te luisteren en elkaar op een positieve manier aan te spreken.

Bij begeleiding werken we het liefst met beide partners aan de relatieproblemen, maar alleen om ondersteuning vragen kan natuurlijk ook.

Zoek je liever offline contact bel dan naar 070-205.22.22 of kijk op www.xtralocaties.nl voor een volledig overzicht van Wijkcentra en Servicepunten in jouw regio.

 
Delen: