Hulp Online Den Haag biedt ondersteuning wanneer je worstelt met vragen over je scheiding of een  voorgenomen scheiding. Je weet dat je wilt scheiden, maar je weet niet hoe je het aan moet pakken. Het kan ook zijn dat een scheiding vrijwel onvermijdelijk is, maar je wilt de alternatieven nog goed doornemen. Zijn relatietherapie en bemiddeling nog mogelijkheden om een scheiding te voorkomen? Ook als een scheiding al achter de rug is kun je last hebben van naweeën. Soms is het moeilijk om een scheiding te verwerken en weer verder te gaan met je eigen leven.

Ook de praktische gevolgen van een scheiding creëren een nieuwe situatie waar je niet goed op was voorbereid. Zeker wanneer er ook sprake is van een kind of meerdere kinderen. Hoe deel je jouw tijd en wat voor afspraken maak je met je ex-partner? Wellicht heb je nog veel juridische vragen of zijn de onderlinge afspraken nog niet goed geregeld. Door de nieuwe situatie zoek je mogelijk werk of ander werk dat beter aansluit op de zorg van je kinderen? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat?

Zowel voor de emotionele -, praktische – en juridische aspecten van een scheiding hebben wij aandacht. Daarbij richten wij ons op scheiding in brede zin. Dus ook als je niet getrouwd bent, maar lang hebt samengewoond of een langdurige relatie had.

Met ons Online Chatspreekuur of onze Online Bibliotheek kom je wellicht een stapje verder in dit proces. Onze ervaren professionals denken graag met je mee.

Wanneer je een Online Dossier aanmaakt heb je toegang tot waardevolle informatie zoals links naar belangrijke websites en artikelen op het gebied van scheiding. Zoals: ‘Uit elkaar na samenwonen’, ‘DeEchtscheidingswijzer’, ‘Ruzie met je ex over de opvoeding’ en nog veel meer. Onze gerelateerde pagina’s zijn: ‘Ruzie in een relatie’, ‘Omgaan met agressie in een relatie’ en ‘Verbeter jullie relatie’.


Delen: