Verbeter jullie relatie

Wil jij ook je relatie verbeteren? Is je relatie niet meer zo hecht als voorheen? Communiceren jullie weinig of nauwelijks? Ondernemen jullie nooit iets samen? Hebben jullie vaak ruzie en is het onderlinge vertrouwen sterk gedaald? Verbeter jullie relatie vandaag nog. Bij ons kun je aankloppen voor ondersteuning of advies. Het is ideaal wanneer beide partners zich samen bij ons melden. Is dat niet mogelijk, dan kun je zelf ook de eerste stap zetten en ons ontmoeten via de mail of chat.

Verbeter jullie relatie door problemen te benoemen en ze bespreekbaar te maken. Dit klinkt natuurlijk gemakkelijker dan het is. Gelukkig hebben we een handige online training voor je samengesteld. De training ‘Verbeter jullie relatie’ bestaat uit vier stappen. Het eerste deel gaat over communicatie. Het deel daarna behandelt de belangrijke verschillen tussen mannen en vrouwen. Dit geeft vaak ook meer inzicht in je relatie. Het derde deel gaat over ‘Denken en doen’ en de training eindigt met ‘Goed ruzie maken’. De online training ‘Verbeter jullie relatie’ bestaat uit diverse teksten, artikelen en filmpjes. Je kunt ‘Verbeter jullie relatie’ vinden in onze Online Bibliotheek. Door een online account te maken, heb je automatisch toegang.

Door meer inzicht te krijgen in jezelf en in de ander en beter te communiceren zal je relatie zeker verbeteren. De eerste stap is het halve werk. Verbeter jullie relatie en merk ook hoe dat een positieve uitwerking heeft op je kinderen of anderen binnen jullie sociale omgeving.

Tip! In onze online bibliotheek vind je ook een interessant artikel genaamd: ‘De vijf talen van liefde’. Dit gaat over het uiten van liefde in een relatie.

Gerelateerde onderwerpen op deze website zijn ‘Ruzie in een relatie’, ‘Omgaan met agressie in een relatie’ en ‘Omgaan met psychische stoornis in een relatie’, Scheiding en ‘Verliefdheid’.


Delen: