Ruzie op het werk

Ruzie op het werk is erg naar. Een groot deel van je leven ben je aan het werk. Je tijdsbesteding bestaat voor een groot deel uit je arbeidsuren. Wanneer je vanwege ruzie op het werk met lood in je schoenen van huis vertrekt, dan is dat erg zwaar. Zeker als het gaat om langdurige ruzie en spanningen. Dit kan leiden tot meer stress op het werk en ook buiten het werk. Mogelijk slaap je hierdoor slecht en zit je niet goed in je vel. Is er zelfs sprake van pesten op het werk? Blijf er niet mee zitten. Bij Hulp Online Den Haag horen we graag je verhaal.

Ruzie op het werk bestaat in vele vormen. Het kan zijn dat je met één enkele collega ruzie hebt. Zeker wanneer je veel met elkaar te maken hebt en dingen samen moet doen, dan is het omgaan met elkaar moeilijk. Wanneer je zelfs met meerdere collega’s ruzie hebt, dan heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Misschien heb je dit al intern aangegeven, maar heeft dit nog niet tot verbetering geleid. Of vind je het lastig om die stap te nemen en de ruzie op het werk aan te kaarten?

De situatie wordt extra complex wanneer je ruzie hebt met je leidinggevende. Dan zit je in een lastig parket, want je leidinggevende is meestal ook de persoon die jou beoordeelt.

Wil je praten over ruzie op het werk of pesten op het werk? Maak een online account aan en treedt met onze online maatschappelijk werkers in contact. Dit kan via de mail of tijdens het Chatspreekuur. We kunnen samen de situatie bekijken en nadenken over mogelijke oplossingen.

Onze gerelateerde pagina met betrekking tot ‘Ruzie’ zijn: ‘Ruzie thuis’ en ‘Ruzie met de buren’.


Delen: